Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

15/1/11

Λευτέρης Μπαριτάκης, γίνεται κάτι καλό …..

        Λευτέρης Μπαριτάκης, γίνεται κάτι καλό …..
Την πεποίθησή του ότι η Ierapetra f.c. θα έχει ακόμα καλύτερη πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Λευτέρης Μπαριτάκης.
Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας, μιλώντας στο www.ierapetrafc.blogspot.com , σημείωσε: «Το 2010 μας αφήνει ευχάριστα συναισθήματα. Καταφέραμε αρκετά για να παραμείνει η ομάδα στους στόχους της που δεν είναι άλλο από μια καλή παρουσίαση στο φετινό πρωτάθλημα. Βέβαια, θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα περισσότερους από τους 17 βαθμούς που έχουμε ήδη συγκεντρώσει».
Αναφερόμενος στον στόχο της Ierapetra f.c.  για το νέο έτος, ο Λευτέρης τόνισε: «Θέλουμε στον δεύτερο γύρο να συγκεντρώσουμε περισσότερους  βαθμούς και να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι προκειμένου να εξασφαλίσουμε από νωρίς τους στόχους μας και να κοιτάξουμε ακόμα ψηλότερα γιατί μπορούμε».
Για τους προσωπικούς του στόχους: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα η συμμετοχή μου στο προπονητικό
team. Προσωπικά θέλω να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω και εγώ αυτήν την προσπάθεια της Ιεράπετρας που πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε γιατί πραγματικά γίνεται κάτι καλό».  
Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος:«Πολύ χαμηλό»

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr