Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

16/4/11

Κύπελλο την Μ. Τετάρτη

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, όπου η Ierapetra f.c. υποδέχεται τον Ρούβα και ο Ακρίτας την Επισκοπή. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Τετάρτη, στις 20 Απριλίου στις 4.30 το απόγευμα.

Στο παιχνίδι, ανάμεσα στην Ierapetra f.c. και τον Ρούβα, διαιτητής θα είναι ο Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο, με βοηθούς τους Καπετάνιο και Τωβίλ από τον ίδιο σύνδεσμο.

Στο παιχνίδι του Ακρίτα με την Επισκοπή, ορίστηκε διαιτητικό τρίο από το Ηράκλειο. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κοκκινάκης με βοηθούς τους Μαυραντωνάκη και Δασκαλάκη, επίσης από το Ηράκλειο.

Έτσι Ierapetra f.c και Ρούβας θα διασταυρώσουν για 2η φορά τα ξίφη τους μέσα σε 10 μέρες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι ( 24η αγωνιστική) και ο Ακρίτας την Επισκοπή για 2η φορά μέσα σε 3 μέρες, μετά και το μεταξύ τους παιχνίδι για την 25η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr