Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

30/12/10

Ακόμα καλύτεροι στο δεύτερο γύρο

΄΄ Ακόμα καλύτεροι στο δεύτερο γύρο ΄΄
Την πεποίθησή του ότι η IERAPETRA  F.C.  θα έχει ακόμα καλύτερη πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Νίκος Χατζάκης. Ο Ιεραπετρίτης αμυντικός της ομάδας μας, μιλώντας στο Blog της ομάδας , σημείωσε:

Το 2010  μας αφήνει ευχάριστα συναισθήματα. Καταφέραμε να  έχουμε μια  καλή παρουσία στο τέλος του  πρώτου  γύρου. Βέβαια, θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα περισσότερους από τους 16 βαθμούς που έχουμε ήδη συγκεντρώσει αν είμαστε πιο προσεκτικοί στους πρώτους αγώνες ”. Αναφερόμενος στον στόχο της IERAPETRA F.C. για το νέο έτος, ο 27χρονος αμυντικός, τόνισε: "Θέλουμε στον δεύτερο γύρο να συγκεντρώσουμε πολύ περισσότερους  βαθμούς και να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι προκειμένου να εξασφαλίσουμε από νωρίς μια πολύ καλή θέση”.

Για τους προσωπικούς του στόχους: “Με χαροποιεί ιδιαίτερα η απόδοση  που είχα το 2010 στην ομάδα. Προσωπικά θέλω να καθιερωθώ στην IERAPETRA F.C, όπου είμαι πολύ χαρούμενος". 
Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος: “Είναι πολύ ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο το έργο για όλους. Τόσο για εκείνους που κυνηγούν το πρωτάθλημα, όσο και για εκείνους που αναζητούν την  την παραμονή”.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr