Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

2/12/10

Ανακοίνωση Ιεράπετρας F.C.
Η διοίκηση της Ιεράπετρας με γνώμονα τη σωστή ενημέρωση των φιλάθλων της Κρήτης και με στόχο την επικοινωνία με αυτούς, διαψεύδει
κατηγορηματικά τελευταία ρεπορτάζ ριαδιοφωνικών σταθμών
που ανέφεραν ότι η ομάδα μας, αυτή που εκπροσωπείται στο περιφερειακό, είχε παράπονα για τη διαιτησία σε αγώνα που διεξήχθη στην Ιεράπετρα. Εμείς ποτέ δεν εκφράσαμε επίσημα παράπονα για τη διαιτησία και ό,τι είδε το φως της δημοσιότητας μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ ήταν αναληθές, ενώ κάτι τέτοιο δεν έχει ειπωθεί μέσω του γραφείο τύπου ούτε και στηρίχτηκε από κανέναν.

Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι στο καθιερωμένο συμβούλιο, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα, αποφασίστηκε η απομάκρυνση ποδοσφαιριστή της Ιεράπετρας Κ18 για απρεπή συμπεριφορά στη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου με τον ΑΟ Βραχασίου. Τιμωρούμε την εγκληματική ενέργειά του να κλωτσήσει αντίπαλο ποδοσφαιριστή από πίσω προς τον τοίχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει σοβαρά η σωματική ακεραιότητα του ποδοσφαιριστή του Βραχασίου.
Η διοίκηση της Ιεράπετρας στο πλαίσιο της αυστηρής πειθαρχίας, της ανάδειξης της ευγενούς άμιλλας δε θα επιτρέψει στο συγκεκριμένο παίκτη να ξανά φορέσει τη φανέλα ομάδας μας και δεν θα ανεχτεί στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές από τους ποδοσφαιριστές της, οι οποίες θα τιμωρούνται ανάλογα.
Τέλος, ζητούμε ταπεινά συγνώμη από την ομάδα του Βραχασίου και τον ποδοσφαιριστή που υπέστη το αντιαθλητικό χτύπημα.
Από το γραφείο τύπου της Ιεράπετρας.
Το κείμενο είναι αναδημοσιευμένο απο την εφημερίδα Ανατολή.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr