Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

28/1/11

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η κοπή της πίτας της Ierapetra f.c., Κ21, Κ18 που έγινε στην Ταβέρνα «GORGONA» την Πέμπτη 27-1-2011 δεν περιλάμβανε μόνο φλουριά, αλλά και…… μηνύματα. Ο πρόεδρος Γιώργος Χρυσός, που έδωσε το «παρών» όπως και τα υπόλοιπα μέλη κάλεσε τους παίκτες των  ομάδων  να συνεχίσουν μέχρι τέλους την προσπάθεια παρά την καλή  βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται οι  ομάδες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Όλοι περιμένουν να δουν πώς θα ανταποκριθούμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κα σοβαροί σε ό,τι κάνουμε. Πρέπει να παίζουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη με στόχο την τελική επιτυχία», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο  Γιώργος Χρυσός.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κος Σ.  Αναστασάκης ,  αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λασιθίου κος Μ. Σταυρακάκης, συνεργάτες και φίλοι.
Τυχεροί στην κοπή της πίτας,  για την Ierapetra f.c  ο 15χρονος Μάνος Μπαριτάκης, για την K21 o  Μιχάλης  Προβατάς , για την  K18 o Μάρκος Καπαράκης που κέρδισαν έκαστος  ένα συμβολικό πόσο των 100 ευρώ.
Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου «ΤΑΡΤΟΥΦΟ».
Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους που παρευρέθηκαν και πρόσφεραν  την οικονομική υποστήριξη τους. Ευχόμαστε  « Ευτυχισμένο και σινεφιλικό το 2011 για όλους»!!!  



Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr