Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

2/2/11

Με 4-1 στον τελικό !!

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC - Α.Ο. ΚΡΙΤΣΑΣ 4-1
Έχει ειδική αξία η νίκη της Ierapetra f.c. επί της Κριτσάς, αφού όχι μόνο μετράει θετικά για τον τελικό αλλά και δημιουργεί μια καλή αφετηρία για αντεπίθεση διαρκείας, που μπορεί να την φτάσει στο στόχο της, (κατάκτηση κυπέλλου και μια θέση στην 5δα στο περιφερειακό). Τρώγοντας ανοίγει
 η όρεξη, και στην Ierapetra f.c. για να επιτύχουν το μεγάλο στόχο ίσως χρειαστεί να συμπεριφερθούν με μια «βουλιμία» στη συνέχεια, όσον αφορά τα μενού που περιλαμβάνουν μόνο νίκες. Θα ήταν άδικο να μην επιβραβευτεί η προσπάθεια που έχει καταβληθεί από όλους σε αυτή τη δύσκολη υπόθεση, είτε πρόκειται για τις υπερβάσεις των ποδοσφαιριστών, την συμπαράσταση των φιλάθλων, συνεργατών, διοίκησης, είτε την αφοσιωμένη και αταλάντευτη προσπάθεια του Νίκου Δεδελετάκη.
Όπως και να το δούμε, για την Ιεράπετρα άνοιξε πλατύ παράθυρο με θέα, προσφέροντας χαρά και μόνο στους φίλους του ποδοσφαίρου.
ΤΑ ΓΚΟΛ: Τζελέπης 1-0 , Μαρκάκης 1-1, Δεδελετάκης 2-1, Γκινής 3-1 Δεδελετάκης 4-1.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
IERAPETRA F.C: Αλευράς, Τοψιδέλης, Τζελέπης, Χατζάκης, Δασκαλάκης, Παϊσανίδης, Χατζηγιαννάκης, Κουγιουμουτζάκης, Τσαμπανάκης,(Χρυσοφάκης) Γκινής ,(Χατζηανδρέου) Δεδελετάκης,(Μίγγας).

A.O.ΚΡΙΤΣΑ: Τζώρτζης, Χατζάι, Μαρκάκης, Παπαδούλης, Δέλλιος, Κοκολάκης, Φανουράκης, Δ. Γρηγοράκης, Παπαθεοδώρου, Παπαδογιαννάκης (80΄ Γρηγοράκης,) Μαρκάκης.

Η συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Δεδελετάκης στον Γρηγόρη Σταματουλάκη μετά το ματς
 


Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr