Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

12/2/11

Eμείς θα τους αποζημιώσουμε

Ο Γιώργος Χατζηανδρέου φοιτητής ΤΕΙ Ιεράπετρας, εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας μας μίλησε στο www.ierapetrafc.blogspot.com για την μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα και την δική του παρουσία.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και την δική του απόδοση.«Πιστεύω ότι η πορεία που έχουμε μέχρι σήμερα είναι αρκετά καλή. Έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή ομάδα, με ποιότητα και είμαι σίγουρος ότι διαθέτουμε όλες τις προϋποθέσεις για να τερματίσουμε στην 3η θέση. Βέβαια, το ταμείο γίνεται στο τέλος για όλες τις ομάδες και εκείνη τη στιγμή θέλουμε να χαμογελάσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον ερχόμενο αντίπαλο και έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Όσο για την δική μου παρουσία αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Το πρώτιστο σε μια ομάδα είναι η συλλογική επιτυχία και μέσα από αυτή έρχεται και η προσωπική καταξίωση. Ένας ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να είναι ποτέ απόλυτα ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις του πρέπει να επιζητάει σε κάθε παιχνίδι κάτι καλύτερο αλλά… ας το αφήσουμε αυτό στην κρίση του προπονητή».
Για τον φίλαθλο κόσμο «Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Θέλουμε να είναι στο γήπεδο ο 12ος παίκτες και να μας βοηθάει κατά τη διάρκεια του αγώνα, να μας ωθεί στις επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έρχεται στο Βουζουνεράκειο και μας στηρίζει, όπως θέλω να προτρέψω αυτούς που δεν έρχονται μέχρι σήμερα στο γήπεδο να έρθουν και εμείς θα τους αποζημιώσουμε με την απόδοση μας και το θέαμα που θα τους προσφέρουμε. Τους θέλουμε στο πλευρό μας».

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr