Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

16/2/11

Ελπίδες σωτηρίας ο Ακρίτας

Μόνο αδιάφορο δεν αφήνουν τον Νίκο Δεδελετάκη τα αποτελέσματα που παίρνει ο Ακρίτας Χανίων (όταν αγωνίζεται εντός έδρας) και γι' αυτό εφιστά την προσοχή εν όψει του αγώνα στα Χανιά.
«Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο και επικίνδυνο αντίπαλο, ο οποίος προσπαθεί να διατηρήσει τις ελπίδες σωτηρίας. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Ακρίτας έχει συλλέξει τους περισσότερους από τους βαθμούς του μέσα στην καυτή του έδρα, και αυτό οφείλουμε να το λάβουμε σοβαρότατα υπ’ όψιν, όσον αφορά στον αγωνιστικό σχεδιασμό μας», τόνισε σχετικά ο πολύπειρος τεχνικός Νίκος Δεδελετάκης μιλώντας στο επίσημο Blog της ομάδας και πρόσθεσε:

«Θα απαιτηθούν μεγάλη προσπάθεια, υπομονή και ηρεμία από την πλευρά μας, προκειμένου να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη αμυντική θωράκιση μέσα σε ένα πολύ μικρό γήπεδο, που θα βρούμε μπροστά μας, στον κυριακάτικο αγώνα. Αισιοδοξώ, διότι η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο, με τα παιδιά να επιδεικνύουν έντονη διάθεση για προσφορά στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε».

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων