Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

25/2/11

Η «μάχη» για τον άτυπο τίτλου του πρώτου σκόρερ στην Α΄ ΕΠΣΛ


Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίσσεται η «μάχη» και στην ανάδειξη του πρώτου γκολτζή στην Α΄ κατηγορία. Το ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι πιο ανταγωνιστικό με τις ομάδες να μην έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους επηρέασε σαφώς και την «μονομαχία» στους σκόρερ με παίκτες από ομάδες όπως η Ιεράπετρα Κ21 και ο Κρούστας -οι οποίες δεν πρωταγωνιστούν δηλαδή- να κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις του πίνακα, ενώ παίκτες του ΑΟΑΝ και του Κόρφου, οι οποίοι μάχονται για την κατάκτηση του τίτλου απουσιάζουν από την πρώτη δυάδα (ο Χαβάκης του ΑΟΑΝ βρίσκεται στην 3η θέση και ο Σφυράκης της Ελούντας στην 8η).
Βλέπουμε με ευχαρίστηση ομάδες όμως η Ιεράπετρα Κ18 που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και κινδυνεύει με υποβιβασμό να διαθέτει έναν αρκετά ικανό σκόρερ όπως έχει εξελιχθεί φέτος ο Θεοδωράκης, η Νίκη Σητείας μια παραδοσιακή δύναμη στο Λασίθι που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί και πάλι να αναδειχθεί έχει τον Γιωργανάκη, ο ΑΟ Βραχασίου με εξίσου μεγάλη ιστορία τον Δαβάκο και ο ΑΟΣΚ τον Δασκαλάκη.
Ο Μανόλης Ακαμωτάκης και ο Γιάννης Χαβάκης είναι σίγουρα οι πιο συνεπείς στα ραντεβού τους με τα δίχτυα και ειδικά ο πρώτος φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα χάσει την πρωτιά αν και οι υπόλοιποι που ακολουθούν δείχνουν τον ίδιο ζήλο στο σκοράρισμα. Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ:
19 Ακαμωτάκης (Ιεράπετρα Κ21)
14 Γιαν. Χαβάκης (ΠΑΟ Κρούστα)
12 Γιωρ. Χαβάκης (ΑΟΑΝ)
11 Δαβάκος (ΑΟ Βραχασίου)
10 Γιωργανάκης (Νίκη Σητείας)
10 Θεοδωράκης (Ιεράπετρα Κ18)
10 Δασκαλάκης (ΑΟΣ Κουτσουρά)
www.anatolh.com

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr