Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

5/2/11

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Σας καλωσορίζω στον διαδυκτιακό τόπο του Αθλητικού Σωματείου ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC.
Μέσα από τις ενότητες του διαδυκτιακού τόπου, πιστεύουμε ότι δημιουργούμε έναν μοναδικό τρόπο ανοικτής πρόσβασης και επικοινωνίας, με τον οποίο σας παρέχεται η δυνατότητα, όχι στατικά αλλά πάντα σε εξέλιξη, να ενημερώνεστε για το έργο μας, τις δραστηριότητές μας καθώς και για τα μελλοντικά μας σχέδια.
Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να τονίσω, ότι είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή, τόσο για τα μέλη του Δ.Σ, για μένα προσωπικά, καθώς και για τα μέλη του Σωματείου να βρισκόμαστε, ως άνθρωποι και αθλητικοί παράγοντες , στην πρώτη γραμμή της μάχης και να προσφέρουμε χρήσιμο συλλογικό έργο στην προσπάθεια οικοδόμησης μιας σχέσης κοινωνικής υπευθυνότητας και μιας νέας, ανανεωμένης αθλητικής φιλοσοφίας .
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας, με την ευαισθησία και τη στήριξη των οποίων καταφέρνουμε να προσφέρουμε στους νέους και νέες, διεξόδους ζωής γεμάτες νόημα και σκοπό για το παρόν και το μέλλον.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

Πρόεδρος της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ FC

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων