Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

17/2/11

ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ σε Iεράπετρα F.C

Μετά από πολύ προσπάθεια, ξεπερνώντας αρκετά εμπόδια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώθηκε μετά από δικαστική απόφαση και το νομικό μέρος της διαδικασίας ένωσης  των ομάδων ΟΦΙ, ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ,ΑΣΙ.
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ)  είναι το επίσημο όνομα της ομάδας μας και
αυτό το όνομα θα την συνοδεύει σε κάθε δραστηριότητα της.
Σίγουρα αυτή η ημέρα 16-2-2011 για εμάς και για τους φιλάθλους μας που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια είναι ιστορική, σηματοδοτεί εξελίξεις και ξυπνά το λαϊκό αίσθημα. Η ομάδα που όλη η πόλη και όλος ο νομός ζητούσε χρόνια τώρα υφίσταται και νομικά .Μετά από αυτήν την δικαστική απόφαση ολοκληρώνονται  ουσιαστικά όλες οι διαδικασίες ενοποίησης .
Η ομάδα είναι  έτοιμη να δεχτεί  όλους όσους αγαπάνε το ποδόσφαιρο όλους όσους πιστεύουν στα ιδανικά που πρεσβεύει ο αθλητισμός.
Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC είναι έτσι δομημένη που  όλοι μπορούν να βοηθήσουν και να χωρέσουν σε αυτή την προσπάθεια. 
Σύντομα θα ανακοινωθεί ημερομηνία γενικής συνέλευσης.
Οι ιστορικές μας ομάδες από τις οποίες προερχόμαστε θα είναι πάντα στην καρδία μας ,θα είναι τα δυνατά μας θεμέλια  στο <<οικοδόμημα>> της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ FC.
Το Δ.Σ της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ FC    

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr