Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

10/3/11

Η δύναμη του ενός ευρώ. Ας το κοιτάξει και η δημοτική μας αρχή!!!

Ο Γιώργος Σταράκης με επιστολή του στον Athletic Radio 104,2 κάνει την δική του πρόταση μετά την συνέντευξη τύπου του Νίκου Μαχλά.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου με επιστολή του προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο ενίσχυσης του ΟΦΗ επικαλούμενος την τοπική αυτοδιοίκηση.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του Γιώργου Σταράκη

Καλά, γιατί «τρόμαξαν» επειδή ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Moody’s υποβάθμισε την ελληνική οικονομία; Ξαφνιάστηκαν; Καλά τι δεν είναι «υπερχρεωμένο» σήμερα; Αλήθεια γιατί δεν βλέπετε τα δυο μεγάλα κόμματα πόσο υπερδανεισμένα και υποθηκευμένα είναι; ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών στα μέσα του 2010 χρωστούσαν συνολικώς σε τράπεζες πάνω από 230 εκατ. ευρώ.

Το μεν πρώτο 111,8 εκατ. ευρώ, η δε δεύτερη 120 εκατ. ευρώ. Άσε δε το άλλο, έχουν υποθηκεύσει τις κρατικές επιχορηγήσεις για «κάμποσα χρόνια». Όταν λοιπόν δεν μπορούν να νοικοκυρέψουν το δικό τους ταμείο, περιμένουμε να σώσουν την πατρίδα; Σήμερα, μόνο όποιος είναι «Μ...Σ» δεν κατάλαβε ότι μας έχουν δεμένους χειροπόδαρα, πέρασαν το Ν. 3845/2010 που κύρωσε το μνημόνιο με.. απλή πλειοψηφία και όχι με 180 ψήφους που απαιτεί το Σύνταγμα. Ξέκαναν τον κόσμο στους φόρους και «ανάθεμα το καλιμέντο» αν είδε ο φτωχός λαός. Μειώσεις μισθών, αυξήσεις αγαθών. Αντί λοιπόν η λεηλασία να φέρει καλά νέα ορίστε 340 δις ευρώ χρέος. Καλά και το άλλο; Ξεπούλημα περιουσίας και να, ευρώ στις τράπεζες «κοινωνικοποίηση των ζημιών των τραπεζών» τις αναφέρει το μνημόνιο 4. Αντί λοιπόν να κυνηγήσει τους Γερμανούς για το κατοχικό δάνειο, τους επιτρέπει να λεηλατήσουν – οι δανειστές – τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τη δημόσια κρατική περιουσία της υποθηκευμένης Ελλάδας, την ίδια ώρα όπου οι Γερμανοί με προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ζητούν να μην γίνει κατάσχεση Γερμανικής Δημόσιας περιουσίας στην Ιταλία από τα θύματα του Διστόμου. Οι απόγονοι των Γκεσταμπιτών στη Δανειακή σύμβαση «μερίμνησαν να μπορούν να κατάσχουν την ελληνική γη».

ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τίποτα δεν ελπίζει πλέον ο σωστά σκεπτόμενος Έλληνας. Τίποτα. Του έμεινε μόνο μια χαρά. Να πηγαίνει να βλέπει στο γήπεδο την αγαπημένη του ομάδα στο Λασίθι, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στο Ρέθυμνο. Όμως, «ευρώ δεν υπάρχουν». Παλεύουν με «νύχια και δόντια» οι ηρωικοί παράγοντες να τα βγάλουν πέρα.

Συγκινήθηκα όταν άκουσα τη συνέντευξη τύπου του Ν. Μαχλά για την προσπάθεια να βρει «ευρώπουλα» να μην διαλύσει μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της πατρίδας μας ο ΟΦΗ. Ειλικρινά δεν με ενδιέφερε, ούτε και με ενδιαφέρει ποιοι διοικούν. Οι διοικήσεις έρχονται και απέρχονται. Όμως το σωματείο μένει. Σαν ένας απλός, ταπεινός κρητικός σκέφτηκε μια λύση για να σωθεί το κρητικό ποδόσφαιρο. Σήμερα προτεραιότητα έχει η ΠΑΕ ΟΦΗ γιατί αν δεν καταθέσει φάκελο είναι πολύ πιθανόν να την αποβάλλουν από το πρωτάθλημα.

Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ
Το μνημόνιο κατά βάθος τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» τον μετατρέπει σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό των δανειστών της χώρας. Γι’ αυτό αναδιοργάνωσαν την τοπική αυτοδιοίκηση, με στόχο τον περιορισμό του κόστους και την αύξηση των εσόδων κατά 2.500 εκατ. ευρώ έως το 2013. Το Ηράκλειο και η Κρήτη έχουν έναν άξιο και γνώστη της αθλητικής πραγματικότητας περιφερειάρχη, τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον κο Γιάννη Κουράκη Δήμαρχο. Αν το εμπεδώσουν μπορούν να σώσουν το σωματείο αλλά ταυτόχρονα να γίνουν οι «πιλότοι», για τους άλλους δήμους και να σωθεί το ποδόσφαιρο αλλά και να κάνει κάτι καλό – έστω ένα – το ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Μέσω του «φοροεισπρακτικού μηχανισμού» των δανειστών μας. Να βρουν τη νόμιμη διαδικασία και να ζητήσουν ΕΝΑ, ναι, ΕΝΑ (1) ευρώ από κάθε ΥΔΡΟΜΕΤΡΟ το εξάμηνο. Να αφαιρέσουν όλους όσους είναι πάμπτωχοι και δεν έχουν στον «ήλιο μοίρα». Για να γίνει ΙΣΟ, οι τράπεζες και οι οργανισμοί να πληρώνουν 10 ευρώ το ΕΞΑΜΗΝΟ.
Δηλαδή ΔΥΟ, ναι ΔΥΟ (2) ευρώ το χρόνο ο λαός και είκοσι (20) οι έχοντες. Είναι την ημέρα για τους πρώτους 0,0054794520548 σεντς. Δηλαδή ΣΩΖΕΤΑΙ η ομάδα και δεν το καταλαβαίνει κανείς.

Κοντολογίς μόνο ο Δήμος Ηρακλείου έχει πάνω από 150.000 πελάτες το οποίο σημαίνει 300.000 ευρώ το χρόνο (εκτός των 10 ευρώ ή ότι άλλο επιθυμούν οι επιχειρηματίες).
Ένα απαιτείται. ΤΟΛΜΗ - ΠΙΣΤΗ – ΟΡΑΜΑ - ΑΓΑΠΗ – ΔΙΨΑ και ΠΕΙΘΩ. Ο λαός του ΟΦΗ όπως και του ΕΡΓΟΤΕΛΗ της ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, του ΠΟΑ, της ΑΕΚ του ΡΟΥΒΑ, του ΓΙΟΥΧΤΑ, του ΚΡΟΥΣΩΝΑ και όλων των ομάδων μπορούν να υλοποιήσουν. Εξάλλου δεν ζητάμε τίποτα. Ένα ευρώ το εξάμηνο. Δηλαδή ούτε «μισή λαγάνα».

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων