Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

10/4/11

Ο Νίκος Δεδελετάκης για το ματς της ομάδας του, με τον πρωτοπόρο Ρούβα:


"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που εκτός από την ήττα από τον ΠΟΑ δεν έχει άλλη ήττα στον 2o γύρο. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Πιστεύω στο θετικό αποτέλεσμα"!

Για το αν υπάρχει διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα από το περσινό:

"Υπάρχουν πολλές διαφορές! Είναι λιγότερες οι ομάδες και είχαμε μεγάλα κενά διαστήματα. Περνούσαν ακόμη και 2 ή 3 αγωνιστικές για να παίξουμε. Χάναμε τον ρυθμό μας και βγαίναμε εκτός προγράμματος".

Για το αν η κρίση επηρέασε τον 10ο όμιλο:

"Φυσικά! Πέρσι είχε μεγαλύτερη ποσότητα και καλύτερη ποιότητα παικτών. Φέτος, η κρίση επηρέασε το ποδόσφαιρο. Το υλικό είναι μέτριο. Ένας ποδοσφαιριστής ζητάει περισσότερα χρήματα για να αφήσει το σπίτι του και να έρθει στην Κρήτη. Και είναι λογικό, οι κινήσεις να ήταν λιγότερες από τις ομάδες".

Για τη μάχη της παραμονής:

"Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν περιμένω θεαματικές αλλαγές. Πιστεύω πως αυτή η σειρά θα είναι και στο τέλος. Δηλαδή θα υποβιβαστεί ο Ακρίτας και ο Αετός Ανωγείων. Για τον Πανακρωτηριακό το ξέρουμε καιρό. Δεν πιστεύω στην έκπληξη. Δεν νικούσαν τόσες αγωνιστικές και θα νικήσουν τώρα; Για τον Αετό Ανωγείων για παράδειγμα, έχει 2 ματς εκτός έδρας και θα είναι δύσκολα. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν θα αλλάξει τίποτα.

Για τη μάχη του Ρούβα και της Επισκοπής:

"Επισκοπή και Ρούβας ήταν σχεδόν ίδιες ομάδες. Απλώς, ο Ρούβας είχε περισσότερες λύσεις. Ο πάγκος του ήταν καλύτερος. Μπορούσε να αναπληρώσει τον βασικό παίκτη. Η Επισκοπή υστερούσε σε αυτό το κομμάτι"!

Για το που χάθηκε η άνοδος για την Επισκοπή:

"Μετά το παιχνίδι με τον Ρούβα, η Επισκοπή τα παράτησε και είχε κακή ψυχολογία. Νόμιζαν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα εκεί. Όμως έκανε λάθος. Είχε πολύ δρόμο ακόμη και μπορούσε να ξαναπεράσει στην κορυφή".

Για το αν μπορεί ο Ρούβας να κάνει μια καλή πορεία στην Γ εθνική ;

"Τα Χανιά ήταν πιο ολοκληρωμένα σαν ομάδα και πέρσι ανέβηκαν. Αν δεν αλλάξει κάτι, θα είναι τα πράγματα πολύ δύσκολα για την ομάδα του Ρούβα. Δεν είναι Χανιά! Δεν διαθέτει γήπεδο, ούτε εγκαταστάσεις. Θέλει περισσότερα πράγματα για να πας καλά στην Γ εθνική. Θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και να γίνουν πολλές κινήσεις το καλοκαίρι".

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων