Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

10/5/11

"Έμπρακτα, όλοι δίπλα στην ομάδα"


Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας απευθύνει το διοικητικό συμβούλιο της Ierapetra f.c. προκειμένου να την στηρίξουν οικονομικά για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. "Πρέπει όλοι να σταθούμε έμπρακτα δίπλα στην ομάδα" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι,

Περάσαμε και περνούμε μέσα από συμπληγάδες, αγωνιζόμαστε και υπερπηδούμε όλοι μαζί το ένα μετά το άλλο εμπόδιο που βρίσκουμε στον δρόμο μας, μάθαμε , άλλωστε, πως η Ierapetra f.c.,
η Ιεράπετρα μας, είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και κάνουμε ότι χρειάζεται για να φανούμε αντάξιοι.
Διερχόμαστε σήμερα μια πραγματικά κρίσιμη οικονομική καμπή για την παραπέρα πορεία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Είμαστε λίγες στροφές πριν από το τέλος του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και η ομάδα μας παρά τις αντιξοότητες που είχε να αντιμετωπίσει φέτος είναι εκεί και διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του Κυπελλούχου Ερασιτεχνών Ελλάδας για να χαρίσει
υπερηφάνεια σε σας, σε μας αλλά και σε ολόκληρη στην Κρήτη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε και κάνει ότι είναι ανθρώπινα δυνατό για να βοηθήσει την ομάδα να κόψει πρώτη το νήμα του κυπελλούχου και να επιστρέψει πανηγυρικά στην Κρήτη, κάτι που αξίζει σε όλους σας.
Πρέπει όλοι να σταθούμε έμπρακτα δίπλα στην ομάδα, να ανταποκριθούμε θετικά, ο καθένας στο μέτρο που μπορεί, στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου.

Τώρα είναι η ώρα του κόσμου της Ιεράπετρας , τώρα είναι η ώρα που όλοι πρέπει να βοηθήσουμε με τα λίγα ή με τα πιο πολλά ή με τα όσα μπορούμε για να ενισχύσουμε το ταμείο του Σωματείου, τώρα είναι η ώρα να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι για να δήξομε όλοι μαζί ότι μπορούμε.

Η Ierapetra f.c. σας χρειάζεται, μπορείτε να της αρνηθείτε;

το Δ.Σ.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr