Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

11/8/11

Ο αγώνας των ομάδων της Δ’ Εθνικής ξεκινά από το Αρκάδι


Tην Τετάρτη στην Τύλισο, οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣΗ, να είχαν τον πρώτο λόγο και ρόλο, ωστόσο, στη συνάντηση που ακολούθησε στην συνέχεια, μεταξύ των προέδρων της Δ’ Εθνικής αλλά και του προέδρου της ΕΠΣΡ Γιώργου Σταράκη (ήταν και ο Τζώρτζογλου αλλά έφυγε νωρίς λόγω του δείπνου που ακολούθησε), έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα των ομάδων που θα πάρει σάρκα και οστά στο Ρέθυμνο και πιο συγκεκριμένα στο Αρκάδι, στη νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί προς τα τέλη Αυγούστου.
Οι μεγάλες αλλαγές που προσπαθεί να φέρει η ΕΠΟ, τα χρωστούμενα, τα τσουχτερά πρόστιμα αλλά και το “πούλημα” που έγινε πέρυσι από ορισμένους συλλόγους άλλων ομίλων, που στήριξαν τον Πιλάβιο και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, είχαν τον πρώτο λόγο και γι’ αυτό αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τον τρόπο αντίδρασης. Μάλιστα συζητήθηκε ακόμη και να δοθούν χρήματα προκειμένου να δημιουργηθεί ένας κοινός κουμπαράς για τα έξοδα που πιθανόν να είναι αναγκαία. Π.χ να φτιαχτούν πανό, εισιτήρια επισκέψεων στην Αθήνα κτλ…
Αναφορικά με τις αντιδράσεις, το δεκάλεπτο διαμαρτυρίας θα είναι ένας από τους πρώτους τρόπους αντίδρασης, και αυτό γιατί ο διαιτητής υποχρεούται να περιμένει τις ομάδες στο παραπάνω διάστημα.Όλοι οι εκπρόσωποι των Κρητικών συλλόγων, συμφώνησαν πως αν δεν παλέψουν, τότε δεν πρόκειται να καταφέρουν το παραμικρό. Αίσθηση προκάλεσε το πάθος του κ. Σταράκη ο οποίος τόνισε τα εξής: “Εγώ θα είμαι μαζί σας αλλά, αν έστω και ένας πουλήσει τον αγώνα εγώ θα κάνω πίσω. Θα δώσετε όλοι ένα όρκο τιμής που θα τον τηρήσετε μέχρι τέλους”.
Οι διαιτητές και το δεκάλεπτο διαμαρτυρίας
Αυτό πάντως που απασχόλησε έντονα όλους τους παρευρισκόμενους ήταν το θέμα των διαιτητών, τόσο το εξοδολόγιο όσο και η ευκολία που δίνουν τις κάρτες έτσι ώστε να γεμίζουν τις ομάδες με πρόστιμα.
Όλοι πιστεύουν πως η ΕΠΟ με αυτό τον τρόπο, προσπαθεί να αποδυναμώσει τους πάντες και στο τέλος να αποσυρθούν.
Άπαντες που απαρτίζουν τον δέκατο όμιλο, θα ζητήσουν μόνο Κρήτες διαιτητές στα παιχνίδια των ομάδων τους, ενώ σε ματς που αγωνίζονται δύο ομάδες από τον ίδιο Νομό, θα σταλεί αίτημα προκειμένου να διαιτητεύει ρέφερι από τον ίδιο Σύνδεσμο.


Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων