Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

7/10/10

Λάμπης Λαπιδάκης: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα κάνουμε μεγάλα πράγματα φέτος»


Ο Λάμπης Λαπιδάκης είναι ένας παράγοντας, ο οποίος εδώ και χρόνια υπηρετεί το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο με μεράκι και όρεξη, έχοντας πάντα στο μυαλό του το καλό της Ιεράπετρας. Τελικά μετά από προσπάθειες πολλών χρόνων έφτασε το πλήρωμα του χρόνου όλοι οι παράγοντες στην Ιεράπετρα
να ενωθούν και να χτίσουν μαζί ένα γερό στέρεο οικοδόμημα, το οποίο να έχει τις δυνατότητες για μεγάλα πράγματα. Ένας από αυτούς που έτρεξαν και υποστήριξαν την άποψη της συγχώνευσης των ομάδων της Πόλης σε μια ήταν και ο κ. Λαπιδάκης, ο οποίος παρόλο το γεγονός πως αγαπούσε και υπηρετούσε την Αναγέννηση για πάρα πολλά χρόνια έβαλε πάνω από όλα την λογική και έκανε στην άκρη τον συναισθηματισμό. Ο έμπειρος παράγοντας της Ιεράπετρας F.C. μίλησε για τη νέα χρονιά και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του και την πεποίθηση ότι η χρονιά θα είναι επιτυχημένη για την ενωμένη ομάδα της Πόλης.


«Έχουμε πολύ... καλή ομάδα και δεν περίμενα τα φιλικά με την Χερσόνησο, Ηρόδοτο, Εργοτέλη Κ21, Πατούχα και Νίκη Σητείας για να το πω. Αυτοί οι παίκτες που είναι στην ομάδα κατέκτησαν πέρυσι την 4η θέση στην Δ΄ Εθνική, το πρωτάθλημα και το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Λασιθίου και όχι μόνο παρέμειναν σχεδόν όλοι και αυτή τη χρονιά αλλά παράλληλα ενισχύθηκε κι άλλο η ομάδα. Πώς να μην είμαι αισιόδοξος ότι θα κάνουμε μεγάλα πράγματα φέτος!

Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και αν συμπληρώσετε ότι υπάρχει φοβερή διάθεση και κλίμα που σπάνια συναντάς σε ομάδα, μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε επιτυχίες ανάλογες με τις περυσινές κι ακόμα μεγαλύτερες.

Η Δ΄ εθνική δίνει μεγάλο κίνητρο σε όλους μας για να επαναλάβουμε νίκες όπως τις περσινές που ξέρω πόσο περήφανους κάνουν τους φιλάθλους της Ιεράπετρας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω επειδή δεν παρακολουθείτε τις προπονήσεις και την προετοιμασία μας, ότι όλο το τιμ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Πραγματικά επαγγελματική. Εκτιμώ πολύ το έργο των προπονητών Νίκου Δεδελετάκη και Λευτέρη Μπαριτάκη και νομίζω πως θα μας βγει στο γήπεδο.

Τις επόμενες ημέρες θα μπούμε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Ο στόχος είναι να βρούμε τον ρυθμό μας και παράλληλα να ενσωματωθούν στην ομάδα και τα παιδιά που ήρθαν τελευταίοι χρονικά. Είναι μεγάλοι ποδοσφαιριστές, που έχουν κάνει σπουδαία καριέρα και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχουν την ποιότητα για να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν.»

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr