Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

8/10/10

Μήνυμα του Προέδρου της Ιεράπετρας F.C. κ. Γιώργου Χρυσού


''Μια νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινάει ,μια χρονιά διαφορετική από τις άλλες ,μια χρονιά που για όλους εμάς είναι μεταβατική , μας γεμίζει ευθύνες και αγωνία . Οι κινήσεις μας πρέπει να είναι προσεκτικές ώστε να μπουν οι σωστές βάσεις και η νέα ομάδα μας να κάνει κάτι το διαφορετικό ,το κάτι παραπάνω.
Έχουμε φιλοδοξίες , θέλουμε η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C να πετύχει ,να μας κάνει όλους υπερήφανους και να αισθανθούμε δικαιωμένοι που στηρίξαμε τα όνειρά μας για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό αύριο πάνω της .Σίγουρα όμως τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν γίνεται με τα λόγια αυτή η ομάδα χρειάζεται δουλειά ,χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της . Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C , η ομάδα μας δεν ανήκει και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός ,όλοι έχουν θέση σε αυτόν τον αγώνα ,όλοι μπορούν από το δικό τους μετερίζι να προσφέρουν και όλοι προσδοκούμε ότι θα είναι δίπλα μας πολιτικοί φορείς, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ,παλιοί παράγοντες και πάνω από όλα ο απλός αγνός φίλαθλος .Στα φτερά μας από κάτω ,βρίσκονται και ακόμα δυο ομάδες που είναι το ίδιο αν όχι πιο σημαντικές από την ομάδα που θα μας εκπροσωπεί στις ψηλότερες κατηγορίες ,είναι οι ομάδες ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC Κ21 και ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC Κ18 .Αυτές οι ομάδες είναι το μέλλον μας ,είναι το μεγάλο μας στοίχημα προσδοκούμε και ελπίζουμε τα μέγιστα απ' αυτές. Θα ήθελα να μας συγχωρήσετε για τυχόν παραλείψεις μας ,όλα έγιναν τόσο γρήγορα που το μέγεθος αυτού του εγχειρήματος απαιτούσε πολύ παραπάνω χρόνο για οργάνωση και επικοινωνιακή πολιτική των τριών ομάδων. Μέσα από το match program θα τα λέμε συχνά . Το γραφείο μου και τα τηλέφωνα των συνεργατών μου στην διοίκηση είναι στην διάθεση σας και σας περιμένουμε για οτιδήποτε αφορά την ομάδα μας. Οι αγωνίες σας είναι και δικές μας .Η ομάδα αυτή είναι της πόλης''.
Με φιλικούς χαιρετισμούς

Γεώργιος Χρυσός

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr