Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

8/10/10

Να, λοιπόν που η Ιεράπετρα F.C. ξεκινάει ...

την νέα ανοικοδόμηση του ποδοσφαίρου. Και ποιοι μπήκαν στο συμβούλιο; Κανένας εφοπλιστής, κανένας «λεφτάς», κανένας «τρελός» που να έχει λεφτά και να τα χαρίσει στην Ιεράπετρα F.C. Ανέκδοτο το τελευταίο αυτήν την εποχή. Όλοι τους όμως έχουν διαφορετική τρέλα.
Όχι αυτήν των χρημάτων αλλά της αγάπης τους για το ποδόσφαιρο της Ιεράπετρας. Ο Νίκος Δεδελετάκης πάλεψε τόσο καιρό για να δημιουργήσει το καλύτερο όσο μπορούσε ρόστερ στην Δ΄ Εθνική με παιδιά της Ιεράπετρας.
Ο Δικηγόρος Γιάννης Κελεμάνης δίνει μάχη για να κάνει το γρηγορότερο την αλλαγή του ονόματος προς αποφυγή κάθε άδικης κατάρας. Ο πρόεδρος Γιώργος Χρυσός χτυπά την μια πόρτα μετά την άλλη για να βρει ανθρώπους που να θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο της Ιεράπετρας. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και δεν το κρύβουν. Υπάρχουν άνθρωποι που όπως είπαν λεφτά δεν έχουν, διαθέτουν όμως μπόλικη αγάπη για την Ιεράπετρα.
Το Δ.Σ. χτύπησε τις πόρτες και μπήκε μέσα. Βρήκε ανθρώπους με πολύ καλή εμπειρία στον χώρο της διαφήμισης και ανέλαβαν την διαφημιστική προβολή. Έτσι, απλά. Τέτοιους παράγοντες θέλει η Ιεράπετρα. Που μπορεί να μην έχουν λεφτά πολλά για να είναι επενδυτές όμως τα συναισθήματα τους και η αγάπη τους για την Ιεράπετρα είναι τέτοια που θα τους κάνει να τρέχουν αδιάκοπα μέχρι να καταφέρουν κάτι.

Η Ιεράπετρα F.C. έβγαλε ένα συμβούλιο, ισχυρό από πλευράς ανθρώπων με διάθεση να βοηθήσουν. Και σε τέτοιες περιπτώσεις όταν όλοι σκέφτονται το συμφέρον της ομάδας και μόνο αυτό μπορούν να κάνουν θαύματα.
ΥΓ: Ας αφήσουν κάποιοι έξω τις μικροπρέπειες και ας βοηθήσουν. H Ιεράπετρα F.C. τους αντέχει όλους. Χωρίς μίση και πάθη. Αυτή η ομάδα το μόνο που θέλει είναι αγάπη και φροντίδα. Ακόμα είναι ένα μικρό παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα. Όχι λοιπόν μισαλλοδοξίες και λοιπές… εγωιστικές τάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να την πληγώνουν.

Λάμπης Λαπιδάκης

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr