Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

16/3/11

Αναβάλλεται για την επόμενη αγωνιστική η αποχή στο Περιφερειακό

Την Τετάρτη θα ληφθεί η οριστική απόφαση για την αποχή στη Δ’ Εθνική, με τη συντονιστική επιτροπή να περιμένει και το ΔΣ της ΕΠΟ. Ήδη οι εκπρόσωποι των δέκα ομίλων της Δ’ Εθνικής έχουν στείλει στην ΕΠΟ εγγράφως τα αιτήματά τους, τα οποία θα συζητηθούν από το ΔΣ το οποίο θα συνεδριάσει την Τετάρτη. Παράλληλα, θα έχουν συγκεντρωθεί και οι αιτήσεις αποχής από τις ομάδες, με τη συμμετοχή να κυμαίνεται σε υψηλά ποσοστά, και ως το βράδυ της Τετάρτης θα έχει ληφθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον των κινητοποιήσεων, με την αποχή να αναβάλλεται για την επόμενη αγωνιστική, με τα παιχνίδια της Κυριακής να διεξάγονται κανονικά.
Ανάμεσα στα αιτήματα που έχουν αποσταλεί στην ΕΠΟ προς συζήτηση, είναι η μείωση του εξοδολογίου της διαιτησίας, ο ορισμός παρατηρητών διαιτησίας από την τοπική Ενωση και τα έξοδα του παρατηρητή αγώνα να καλύπτονται από την Ομοσπονδία, να μειωθούν κατά 50% οι τιμές των προστίμων για τις ομάδες της Δ’ Εθνικής (καθώς το ίδιο ποσό που επιβάλλεται σε ομάδα Super League, επιβάλλεται και σε μια ερασιτεχνική), καθώς και η μείωση του παραβόλου έφεσης, το οποίο ανέρχεται στα 700 ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση τα σωματεία είναι αποφασισμένα να προβούν σε κινητοποιήσεις και για την αδιαλλαξία και αδιαφορία της ΓΓΑ προς τα προβλήματά τους. Και μετά το ΔΣ της ΕΠΟ θα υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στους εκπροσώπους των δέκα ομίλων και θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις.

Πηγή: www.onsports.gr

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr