Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

22/7/11

Oριστικά με 3 μικρούς το νέο πρωτάθλημα


Η μείωση στον αριθμο των μικρών είναι γεγονός και έτσι από το νέο πρωτάθλημα οι ομάδες θα μπορούν να έχουν 3 στην αρχική ενδεκάδα
Μετά τον τραγέλαφο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες όσον αφορά τους μικρούς που θα αγωνίζονται φέτος στην 11άδα, η ΓΣ της ΕΠΟ υπερψήφισε την πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Δ' Εθνικής για συμμετοχή τριών μικρών. Έτσι η μείωση στον αριθμό των μικρών είναι γεγονός και η απόφαση αυτή εναρμονίζεται με την αρχική προκήρυξη.

Παραμένει στην προεδρία ο Σαρρής

Οι εξελίξεις στον χώρο της διαιτησίας με την απροσδόκητη τοποθέτηση του Γιώργου Σαρρή στην προεδρία της ΚΕΔ ήταν δεδομένο πως θα επηρέαζαν ως ένα βαθμό και το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, του οποίου ηγείται ο έμπειρος διοικητικός παράγοντας. Οι περισσότεροι θα περίμεναν αποχώρησή του από την προεδρία της τριμελούς Επιτροπής του Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται διατεθειμένος να το... παλέψει σε όλα τα πόστα! Οπως γνωστοποιήθηκε και από την ΕΠΟ, 'ο Γιώργος Σαρρής, ο οποίος ανέλαβε πρόεδρος της ΚΕΔ, διατηρεί τη θέση του στην Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ' Εθνικής'. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Χίου στη συγκεκριμένη θέση θεωρείται δεδομένη μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, που κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στα μέσα Αυγούστου. Από εκεί και πέρα, είναι άγνωστο αν θα ανανεωθεί η παραμονή του στην κεφαλή της τριμελούς Επιτροπής, που έχει δημιουργηθεί για τη ρύθμιση των θεμάτων της Δ' Εθνικής.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr