Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

4/8/11

Συνάντηση των ομάδων της Δ’ Εθνικής για το οικονομικό, απειλούν με αποχή!

Του Μανόλη Βαρδαλαχάκη.
Δημοσιεύτηκε στις 15:06 - 04/08/2011.
Έρχεται ξανά στο προσκήνιο το “καυτό” θέμα του οικονομικού για τις ομάδες της Δ’ Εθνικής και ετοιμάζονται κινήσεις προκειμένου να “ταρακουνήσουν” την ΕΠΟ, η οποία παίζει το ρόλο “Πόντιου Πιλάτου”.
Τα σωματεία της Κρήτης διοργανώνουν συνάντηση πιθανότατα στις 10 Αυγούστου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Η πρωτοβουλία ανήκει στον πρόεδρο των Ασιτών Μανόλη Ζαχαριουδάκη και στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Γιάννη Πρικάκη, προκειμένου να υπάρξει συλλογική αντίδραση. Ο κ. Ζαχαριουδάκης είναι αυτός που έχει αναλάβει να ειδοποιήσει τα σωματεία για τη συνάντηση, παίρνοντας μάλιστα τα συγχαρητήρια απ’ όλους γι’ αυτή την κίνηση. Θα καλεστούν επίσης οι προέδροι των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης. Στη συνάντηση θα τεθούν επί τάπητος τρία θέματα: Επιχορηγήσεις, πρόστιμα και διαιτησία. Θα παρθούν αποφάσεις και θα σταλούν συγκεκριμένα αιτήματα στην Επιτροπή πρωταθλήματος. Σύμφωνα με κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις, θα γίνει αίτημα για εντοπιότητα διαιτητών και μείωση οδοιπορικών, ρύθμιση των προστίμων από την περσινή χρονιά κ.α. Αν τα σωματεία της Κρήτης δεν βρουν ανταπόκριση, θα τεθεί θέμα μέχρι και αποχής από το πρωτάθλημα!

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr