Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

5/3/11

Παίζει η αποχή για το Περιφερικό

Άκαρπη ουσιαστικά και χωρίς να πάρουν ικανοποιητικές απαντήσεις τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της χώρας κύλησε η συνάντηση που είχαν χθες με το γενικό γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή. Στη συνάντηση, που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το «παρών» έδωσαν οι Γιώργος Καλαποτλής (εκπρόσωπος 1ου ομίλου), Βαγγέλης Σταθόπουλος (εκπρόσωπος 6ου ομίλου), Μανόλης Βουλκίδης (εκπρόσωπος 7ου, 8ου και 9ου ομίλου) και πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης (εκπρόσωπος 10ου ομίλου).
Η απογοήτευσή τους από όσα άκουσαν έγκειται στο γεγονός ότι ο κ. Μπιτσαξής δεν αναγνωρίζει τις οφειλές της Πολιτείας για τις προηγούμενες σεζόν και, όπως τόνισε, θα γίνει προσπάθεια μέχρι τον Ιούλιο για την επιχορήγηση της φετινής περιόδου.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, με τον οποίο θα γίνει συζήτηση την άλλη Τετάρτη 9/3 και αν δεν υπάρξει... φως στο τούνελ, οι ομάδες του Περιφερειακού είναι αποφασισμένες να πάνε σε διακοπή των πρωταθλημάτων με αποχή.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr