Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

5/3/11

Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Μουρίνιο!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ισπανία η είδηση ότι άγνωστος προσπάθησε να μαχαιρώσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στο αεροδρόμιο της Κορούνια. Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή (25/02), κατά την άφιξη της Ρεάλ Μαδρίτης στην Κορούνια για την αναμέτρηση με την Ντεπορτίβο. Ένας άγνωστος άνδρας πλησίασε τον Μουρίνιο την ώρα που εκείνος υπέγραφε αυτόγραφα και προσπάθησε να τον μαχαιρώσει, αλλά τελικά χτύπησε έναν από τους άνδρες ασφαλείας της ομάδας.
Ο Εντουάρντο, όπως είναι το όνομα του άνδρα ασφαλείας του Μουρίνιο, αισθάνθηκε ξαφνικά έναν έντονο πόνο κάτω από την μασχάλη του και κατάλαβε ότι ήταν μαχαιριά. Η πληγή μάλιστα από το χτύπημα ήταν τέσσερα εκατοστά, ενώ από τον τρόπο που ο δράστης τον μαχαίρωσε οι υπεύθυνοι κατάλαβαν ότι στόχος ήταν ο πορτογάλος τεχνικός. Οι υπόλοιποι άνδρες ασφαλείας της ομάδας οδήγησαν τον Μουρίνιο στο πούλμαν αμέσως, ενώ ούτε το θύμα έκανε κάποια κίνηση, με αποτέλεσμα το περιστατικό να μην γίνει αντιληπτό από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Η διοίκηση της Ρεάλ μάλιστα προσπάθησε να αποκρύψει το επεισόδιο, κάτι που κατάφερε για σχεδόν μία εβδομάδα. Η ασφάλεια του αεροδρομίου και οι άνθρωποι της βασίλισσας προσπαθούν πλέον να βρουν τον δράστη χρησιμοποιώντας τις κάμερες ασφαλείας στον χώρο.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr